Versterken van generaties
met toegankelijke, transparante en betaalbare gezondheidszorg.
Wij zijn MediMapp
MediMapp zet zich al bijna 10 jaar in om zorg toegankelijk, transparant en betaalbaar te maken. Niet alleen voor patiënten, zorgverleners en managers nu, maar juist ook om nu al te zorgen voor de generaties van morgen.

Vincent Schot, CEO van Soulve, richtte het bedrijf in 2011 op en leverde in eerste instantie consultancy gericht op de zorg. Eigenlijk draaiden alle consultancytrajecten om het verbeteren van drie fenomenen in de zorg: patiëntervaringen, gegevensuitwisseling en samenwerken. Na drie jaar van verbetertrajecten met grosso modo dezelfde strekking, wist Vincent het zeker: het kon anders. Beter.

Hoe? Door een product te ontwikkelen waarin alle opgedane inzichten zouden samenkomen. Een product dat effectief zorgorganisaties, de mensen die er werken en de mensen aan wie zij zorg verleenden, zou ondersteunen. En daarmee de gezondheidszorg fundamenteel beter zou maken. MediMapp heet dat product.
Samenwerking & verbinding
Maar alleen software leveren, daarin geloven wij nog steeds niet. Ook het goed implementeren door de onderliggende klantwens te begrijpen en als uitganspunt te nemen, hoort erbij. Zo is de cirkel voorlopig rond: dankzij de eerste jaren in het bestaan van Soulve, weten wij bij Soulve als geen ander hoe je organisaties in de volle breedte ondersteunt.

De focus op productontwikkeling hebben we sinds 2015. Nadrukkelijk in samenwerking met andere e-health leveranciers. Om deze onderscheidende digitale dienstverlening te verwezenlijken, geloven wij in strategische samenwerkingen, die impact hebben op de gehele organisatie. Met deze unieke propositie zijn zorgorganisaties in staat om snel in te spelen op innovatieve technologische ontwikkelingen, zodat zij waarde kunnen toevoegen voor patiënt en zorgverlener.

Soulve creëert verbinding tussen patiënten en zorgverleners, en zorgverleners onderling. Met MediMapp heeft Soulve inmiddels al meer dan tweehonderd unieke aandoeningen door middel van zorgpaden begeleid. De duurzame aandeelhouders van Soulve Innovations doen investeringen met het oog op de lange termijn waarbij maatschappelijke impact een belangrijke drijfveer is.
Visie
De gezondheidszorg over 5 jaar … Als je het Soulve vraagt... Stel je eens het volgende voor. We zijn 5 jaar verder in de tijd. Inzicht en overzicht hebben het leven inmiddels een stuk gemakkelijker gemaakt. Het maakt niet meer uit waar je patiënt bent. Gedurende alle stappen in jouw zorgproces, ontvang je goede digitale begeleiding. Van eerste consult tot nazorg en klacht. Je kunt vrij kiezen, wisselen en gebruik maken van (de beste) zorgorganisaties. Binnen het gehele ecosysteem van fysieke en digitale zorg krijg je precies de juiste interventie op het juiste moment. Zorgverleners begeleiden je, ongeacht de organisatie waarvoor ze werken. Zie je het al voor je? Vergelijk het met bankieren of het openbaar vervoer nu. Waar je ook een betaling doet, het maakt niet uit welke bank je hebt. En wil je overstappen van de bus om je reis te vervolgen met de trein, hoe fijn als is het dan dat je een app hebt, waarop je de beste route ziet uitgestippeld, zonder al te veel verloren tijd tussen middelen van vervoer. Ook de zorg moet wat ons betreft in de toekomst dezelfde naadloze beleving zijn. Waar die zorg ook geleverd wordt: MediMapp wil de verbinding zijn tussen alle zorgverleners in de keten of netwerk van de patiënt. Zodat iedereen inzicht en overzicht heeft.
Missie
De missie van Soulve is bijdragen aan toekomstbestendige zorg: toegankelijk, gepersonaliseerd en betaalbaar. Zodat zorg voor iedereen consumeerbaar is. Of je nou patiënt, zorgverlener of zorgmanager bent. Dat doen we via een digitaal platform, waarop patiënt en zorgverlener navigeren langs waardevolle, relevante, data- en zorgpadgedreven informatie. In alle fasen van het zorgproces. Voor, tijdens en na de behandeling. Soulve beoogt met MediMapp een manier van werken die inzicht in zorg(processen) biedt. Inzicht ontzorgt iedereen in de zorgorganisatie. Inclusief de patiënt.
Kernwaarden
Binnen Soulve Innovations staan de kernwaarden puur, doorzettingsvermogen en passie centraal. Een enthousiast team werkt dagelijks aan het verbeteren van de zorg. De afgelopen jaren is Soulve Innovations gegroeid van 5 naar 45 medewerkers en de verwachting is dat deze groei de komende jaren doorzet.
ONS TEAM IETS VOOR JOU?
Kom jij ons team versterken?
Soulve Innovations werkt met een jong, professioneel team dat bestaat uit unieke individuen. Allemaal bezeten van hun vak. Dagelijks werken we met veel enthousiasme aan het verbeteren van de zorg. Met 200.000 gebruikers van MediMapp blijft Soulve Innovations groeien.
Bekijk onze vacatures