MediMapp Care Pathway
Inzicht ontzorgt iedereen in de zorgorganisatie. Inclusief de patiënt.

Zorgpaden bibliotheek

Bekijk hier het overzicht van alle zorgpaden die momenteel geïmplementeerd zijn binnen verschillende ziekenhuizen in Nederland.
MediMapp Care Pathway is de basis
Care Pathway interpreteert en vertaalt de gegevens uit EPD’s naar een inzichtelijk zorgproces voor patiënt en zorgverlener.

200.000

GEBRUIKERS

8,5

KLANTBEOORDELING

77%

ADOPTIE

12

ZORGINSTELLINGEN

Inzicht in zorg
De patiënt informeert zich optimaal en ontspant door de goede voorbereiding op consult en behandeling. Omdat alle randzaken al door MediMapp zijn verstrekt, zie je als zorgverlener een efficiënt spreekuur tegemoet. Zo hebben jullie beiden in iedere fase van het zorgproces inzicht en overzicht: voorafgaand, tijdens en na de behandeling, inclusief andere e-health toepassingen.
Inzicht persoonlijk zorgtraject
Afspraken, (leef-)voorschriften, medisch-inhoudelijke informatie: precies datgene wat de patiënt op dat moment aan informatie nodig heeft.
Goed voorbereid en goede nazorg
De patiënt bereidt zich thuis voor en stelt de vragen tijdens het consult. In alle fasen van het zorgproces. Met relevante en gepersonaliseerde informatie (tot en met de nazorg), gaat de patiënt optimaal de behandeling in.
Minder registratielast
Heel belangrijk voor u als zorgverlener. MediMapp gebruikt uw registraties uit het EPD. U heeft dus géén extra administratieve handelingen en een deel van de administratie verschuift naar de patiënt.
Hoge adoptie iedere gebruiker
Meer dan 70 procent actieve gebruikers in zorgorganisaties die MediMapp optimaal inzetten. Geldend voor uw gehele e ehealthportfolio. Bovendien actieve bijdrage aan proces- en therapietrouw via speciale activatiefuncties.
Je medische reisgids
Iedere patiënt maakt een unieke reis op ieder moment van zijn behandeling, van voorbereiding thuis tot en met de laatste nazorg. Vragenlijsten, afspraken, (leef)voorschriften, uitleg behandeling; al navigerend moet hij dus op al die momenten volledig gepersonaliseerde informatie ontvangen. Toch vraagt MediMapp geen extra handmatige handelingen van de zorgverlener.

Hoe het werkt?
Iedere patiënt krijgt te maken met weer een andere variatie op het standaard zorgpad, hoe klein of groot de variatie ook is. Extra scan, een dieet of ander medicijn, het aantal variaties is eindeloos. Het zorgpad, inclusief de variaties, wordt door MediMapp gemodelleerd en realtime gecombineerd met belangrijke data uit het EPD. Een uniek algoritme brengt op basis van al deze gegevens daarna automatisch het persoonlijke zorgproces van een patiënt in kaart. Inclusief alle e-health modaliteiten. Van thuis tot nazorg.
Het proces als kapstok
Uw zorg wordt nog betere zorg doordat het proces goed is ingericht en u daarnaar geen omkijken heeft. MediMapp faciliteert ‘samen beslissen’ door tijdens het consult het gesprek te begeleiden, terwijl u samen naar het scherm kijkt. MediMapp maakt op ieder moment duidelijk waar de patiënt in zijn zorgproces is beland.

MediMapp is daardoor bij ieder consult een handig hulpmiddel. Inzicht in welke informatiebehoefte de patiënt heeft en voor de patiënt een hulpmiddel voor zijn eigen informatiebehoefte en het stellen van vragen tijdens het consult.
MediMapp bedient alle stakeholders
MediMapp is beschikbaar voor patiënten, zorgverleners en managers.

Patiënten

​Goed geïnformeerd vóór, tijdens en na de behandeling
  • Eén voordeur voor al je e-health en medische gegevens of dossier
  • Alle afspraken in een intuïtieve tijdlijn, alle informatie op het juiste moment
  • Integratie met alle andere e-Health tools

Zorgverleners

Omdat alle randzaken al door MediMapp zijn verstrekt, zie je als zorgverlener een efficiënt spreekuur tegemoet.
  • Goed voorbereide patiënten tijdens uw spreekuur of behandeling
  • Compleet geïntegreerd met het EPD
  • Integratie met alle andere e-Health tools

Managers

MediMapp maakt je processen zichtbaar en koppelt dat aan uitkomsten van zorg, inclusief de kosten.
  • Inzicht in de zorgprocessen
  • Neartime zorguitkomsten inzichtelijk via een intuïtief dashboard
  • MediMapp is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510
MediMapp Care Pathway is de basis
Care Pathway interpreteert en vertaalt de gegevens uit EPD’s naar een inzichtelijk zorgproces voor patiënt en zorgverlener.

Care Pathway

De basis van MediMapp is Care Pathway. Care Pathway interpreteert en vertaalt de gegevens uit EPD’s naar een inzichtelijk zorgproces voor patiënt en zorgverlener.
Lees meer

Portal

Een patiëntenportaal dat volledig integreert met het EPD, een willekeurig ander patiëntenportaal of PGO.
Lees meer

Shared Care

MediMapp Shared Care realiseert context voor inhoudelijke afstemming en procesafspraken binnen het zorgnetwerk.
Lees meer

Analytics

MediMapp Analytics maakt processen zichtbaar en koppelt dat aan kosten en uitkomsten van de zorg.
Lees meer
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws op het gebied van E-health!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.