Een Nieuw Hoofdstuk: Founder Soulve Innovations | MediMapp vertrekt en MediMapp introduceert nieuw management

August 24, 2023

Na een periode van pionieren, groei en noodzakelijke temporisatie onder leiding van CEO en oprichter, Vincent Schot, treedt hij terug uit zijn rol als CEO van MediMapp om ruimte te bieden voor een nieuwe fase van ons bedrijf. Vincent blijft een van de aandeelhouders, maar neemt geen zitting meer in het managementteam.

Vincent Schot startte MediMapp vanuit een droom, een visie die zich door de jaren heen heeft vertaald in een bedrijf dat aangetoond impact maakt in de gezondheidszorgsector. Onder zijn leiding is MediMapp uitgegroeid van een start-up tot een scale-up organisatie met een substantieel marktaandeel.

Met het oog op de toekomst en de groei van ons bedrijf is er een transitiepunt bereikt waar we toe zijn aan een management-led model. Vincent Schot onderkent de behoefte aan vernieuwing en verfrissing. We werken aan een nieuwe strategie, stabilisatie en groei om onze positie in de markt te behouden en verder te versterken.


De volgende fase van onze onderneming zal onder leiding zijn van:

Samen met Piet van der Heijden (Head of Product) vormen we het Management Team van MediMapp.

Met deze nieuwe directie zijn we ervan overtuigd dat we een veelbelovende toekomst tegemoet gaan. We zijn vastbesloten om onze positie als innovatieve leider in de gezondheidszorg te versterken en tegelijkertijd de best mogelijke zorgervaring voor patiënten te bieden.

We willen onze gewaardeerde klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en toewijding. MediMapp zal blijven streven naar het bieden van de beste oplossingen om de gezondheidszorg te transformeren.

Samen kijken we uit naar een veelbelovende toekomst en een nieuw hoofdstuk voor MediMapp.

Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now