MediMapp ontzorgt patiënt, zorgverlener én manager
Demo aanvragen
Voor wie is MediMapp?
De zorg van de toekomst is eenduidig, toegankelijk en betaalbaar. Daarvoor moet zorg consumeerbaar zijn, makkelijk tot je te nemen, voor verschillende doelgroepen binnen uw zorgorganisatie. MediMapp ontzorgt namelijk patiënt, zorgverlener én manager.

MediMapp is een manier van werken die ingewikkelde zorgprocessen transparant maakt en informatie/data op het juiste moment aanbiedt. Zo behalen we voor iedereen winst. Voor al deze doelgroepen, binnen en buiten je zorgorganisatie, biedt MediMapp dus veel voordelen.
Voordelen van MediMapp:
Zorgverleners
aan het woord
Patiënten
Goed geïnformeerd vóór, tijdens en na de behandeling. Dankzij MediMapp krijgen patiënten precies die informatie die voor iedere afspraak in het ziekenhuis nodig is, inclusief een vragenlijst of andere e-health module, die op dat moment relevant is.
  1. Eén voordeur voor al je e-health en medische gegevens of dossier
  2. Alle afspraken in een intuïtieve tijdlijn, alle informatie op het juiste moment
  3. Integratie alle andere e-health tools
Neem contact op
Zorgverleners
Omdat alle randzaken al door MediMapp zijn verstrekt, zie je als zorgverlener een efficiënt spreekuur tegemoet. Zo hebben jullie beiden in iedere fase van het zorgproces inzicht en overzicht: voorafgaand, tijdens en na de behandeling, inclusief andere e-health toepassingen.
  1. Goed voorbereide patiënten tijdens je spreekuur of behandeling
  2. Compleet geïntegreerd met het EPD
  3. Integratie met alle andere e-health tools
Neem contact op
Manager
MediMapp (Analytics) maakt je processen zichtbaar en koppelt dat aan uitkomsten van zorg, inclusief de kosten. Bovendien neartime en dus uiterst relevant. Hierdoor biedt Analytics belangrijke stuurinformatie. Overzichtelijk, intuïtief en dus toegankelijk, ook voor zorgverleners en managers zonder data-achtergrond.
  1. Inzicht in de zorgprocessen
  2. Neartime zorguitkomsten inzichtelijk via een intuïtief dashboard
  3. MediMapp is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.
Neem contact op
“Goed geïnformeerd zijn. Zowel voor, tijdens en als na mijn behandeling. Dankzij MediMapp krijg ik precies die informatie die voor iedere afspraak in het ziekenhuis nodig is die op dat moment relevant voor mij is. Daardoor kan ik mij goed voorbereiden en stel ik de vragen aan mijn zorgverlener die ervoor zorgen dat ik optimaal de behandeling onderga.”

Patiënt

ANONIEME PATIËNT,
AMSTERDAM UMC (INTERNE REVIEW)

"Nu 2 dagen thuis na een operatie aan mijn rug. Ik ben zeer tevreden met de app geweest want voorafgaande aan de operatie heb ik alle informatie in kunnen lezen tot aan de operatie, narcose en de leefregels daarna. Je merkt dat dit zeer vakkundig is gedaan want op de dag van de o.k. had ik totaal geen vragen meer omdat alles er al nauwkeurig beschreven stond. Deze app mag een voorbeeld zijn voor alle ziekenhuizen. Dikke pluim voor de Bergman Clinics en hun app.

Patiënt Bergman Clinics

ANONIEME PATIËNT,
BERGMAN CLINICS (GOOGLE REVIEW)

"Zowel patiënten als collega’s reageren enthousiast. Het is voor patiënten vooral fijn dat ze alle belangrijke informatie op één plek kunnen vinden. Het is niet meer zo dat een patiënt informatie moet vinden tussen allerlei folders. Deze nieuwe manier van informatievoorziening is dus veel efficiënter."

Mia Martens, Amsterdam UMC

SENIOR VERPLEEGKUNDIGE KWALITEIT & INNOVATIE

Vragen? Neem gerust contact met ons op.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van MediMapp.
Neem contact op